VMN

Sokszorozd meg láthatóságod!  bevételed!  ügyfeleid! 

Tudjuk, hogy vállalkozóként inkább az üzleteddel foglalkoznál, mint egy-egy hirdetés szövegének megírásával.  Hozzáértő csapatunk leveszi a válladról a terhet, így nem kell egyedül bajlódnod a tartalmak gyártásával, a hirdetések kezelésével, hanem foglalkozhatsz azzal, amiben igazán jó vagy.

Keresőbarát blog és/vagy cikk írás

Az ügyfelek és az oldalak látogatói szeretik, ha közvetlenül nekik szóló tartalmakkal és tippekkel szólítjuk meg őket. A blog tartalmak növelik az ügyfél bizalmát és szimpátiát vált a vállalkozás irányába. Az anyagok elkészítése előtt minden esetben feltérképezzük ügyfeleink szolgáltatásait, termékeit és esetlegesen ki is próbáljuk azokat, hogy pontosan tudjuk mit és miért ajánlunk az írásokban a fogyasztóknak. 

Az anyagokat kimondottan a már beállított SEO kulcsszavak alapján készítjük el, vagy ha erre nem volt még példa, akkor ügyelünk rá, hogy az általunk leadott tartalom keresőbarát legyen. 

Vásárlásösztönző szolgáltatás és termékleírások készítése

Tudjuk, hogy a jó bornak nem kell cégér, azonban a vásárlók szeretnek teljeskörű tájékoztatást kapni arról, hogy éppen milyen terméket vagy szolgáltatást kínálunk nekik. Ez az online vásárlások esetében hatványozottan igaz. Számtalan olyan adat van, amelyeket az értékesítőnek kötelessége feltüntetni a webáruházban, így a termékleírásban már igyekszünk úgy fogalmazni, hogy ennek a törvényi kötelezettségnek eleget tegyünk. 

Egy jól megfogalmazott termékleírás, valamint a kapcsolódó fotózás és kampány biztosan eljuttatja az információt a potenciális vásárlókhoz és segít növelni az értékesítést, valamint a szövegezésekben elrejtett SEO keresőbarát szavak segíthetnek növelni az organikus eléréseket. 

Honlap és bemutatkozó szövegek írása

Egy jó honlap és annak kiváló szövegezése növeli az ügyfelekben a bizalom érzetet és nagyban hozzájárul a személyes márka felépítéséhez. Manapság minden vállalkozásnak elengedhetetlen a saját honlap működtetése, hiszen az emberek nagyrészt internetes keresések alapján tájékozódnak. Sokakat visszarettent a honlap készítéstől, hogy képtelennek érzi magát bemutatni, megfogalmazni gondolatait és szolgáltatásait leírni. 

Levesszük válladról a honlapkészítés terheit, részletes információkért kattint ide és tekintsd meg a vonatkozó ajánlatunkat, amit akár teljes szövegezéssel, képi anyaggal és minden tartalommal összhangban arculathoz illően is megrendelhetsz tőlünk. 

ONLINE ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni.