VMN

Kosár

Konzultáció

Kapcsolat

My VMN

Találjuk meg az ügyfeleidet!  a platformod! a közösséged!

Okos megoldásokat kínálunk a közösségi média platformokon való megjelenésekre, valamint hirdetésekre egyaránt. Az alapoktól segítünk kiválasztani azokat a platformokat, amelyek egyenesen felvevőpiacodat célozzák, majd elindítjuk a kommunikációt leendő ügyfeleiddel.

Instagram tartalommarketing

Mi tudjuk, hogy leginkább mire kíváncsiak az emberek ezen a platformon, ezáltal célzott értékesítési tartalmat gyártunk neked. Célunk, hogy organikus posztokkal is hatalmas eredményeket érhessünk el vállalkozásod számára, hogy a követőidből vásárlók legyenek. A tartalomgyártáson túl lehetőséget biztosítunk arra is, hogy teljeskörűen kezeljük oldalad, üzenetekre és kommentekre válaszolunk az oldalad nevében. 

Facebook tartalommarketing

Hazánkban a Facebook továbbra is nagy sikernek örvend a felhasználók körében. A platform számtalan remek marketing lehetőséget rejt magában, amivel könnyedén és gyorsan meg lehet szólítani a leendő ügyfeleket. Bízd ránk ügyfeleiddel és vásárlókkal történő kommunikációd, hogy számukra értékes tartalmakkal fokozzuk érdeklődésüket és aktivitásra bírjuk őket, hogy minél nagyobb organikus bázist tudjunk felépíteni. Lehetőség van a teljes facebook oldal kezelésére is.

Pinterest tartalommarketing

Egyre nagyobb sikere van hazánkban is a Pinterest felületének, ugyanis a magyar nyelvű felhasználók száma folyamatosan növekszik, de a tartalomgyártás még gyerekcipőben jár. Tapasztalatunk szerint legtöbben inspirációt gyűjteni térnek fel, kreativitásunk megéléséhez. Érdemes ilyen vállalkozói trükköket közzétenni a profilodon, hiszen a felhasználók ilyen tartalmakra kattintanak a legtöbbet. A helyedben mi nem hagynánk ki ezt a kiaknázatlan felületet.

TikTok tartalommarketing

Napjaink egyik leggyorsabban fejlődő közösségi média portálja a TikTok, amely csak úgy szívja magába a tartalomgyártókat és vállalkozókat, gyorsan megadva számukra régóta vágyott sikert. A videók által veled vagy kollégáiddal megszólíthatjuk a célközönséged, akikből új ügyfeleket vagy vásárlókat generálhatunkAz algoritmus megköveteli a rendszeres tartalom közzétételt. Ha készen állsz, hogy megismerjen egy új generáció, akkor itt a lehetőség!

LinkedIN tartalommarketing

Terméked vagy szolgáltatásod elsősorban vállalkozóknak szól? A LinkedIn nemcsak a szakmai közösség építésére kiváló, hanem azon túl remek felületet nyújt szolgáltatások és termékek értékesítésére is. Ezt a felületet számtalan üzletember, felelős beosztásban lévő vezető mellett még nagyon sok szabadúszó vállalkozó használja kapcsolatépítésreRendszeres jelenléttel megnőhet ügyfeleid száma és ezáltal a bevételed is, így kifizetődő befektetés lehet aktívan tartalmat gyártani.

X (Twitter) tartalommarketing

Az X (Twitter) hazánkban még mindig nem nyert magának fölényes közösséget, de nyugaton már nagy múlttal és kiemelkedő eredményekkel teljesít. Magyarországon jelenleg csak kisebb közösségek használják aktívan ezt a felületet, de ha tengeren túli vágyaid vannak, akkor mindenképpen ezen a platformon a helyed. Rövid gondolatok, gyors fényképek és esetleg videók közzétételére kiválóan alkalmas ez a platform. Az X remek lehetőséget ad arra, hogy meghódítsd a hazai mellett a nemzetközi piacot is.

Jelentkezz be My VMN fiókodba

Intézd ügyeid online a VMN ONE | e-Ügyintézési rendszereinek használatával és tarts nyilván ügymeneteid a My VMN fiókodban! Mostantól fiókod még többet tud és ajánlásaid alapján pénzt is kereshetsz a My VMN Affiliate programunk segítségével! 

[woocommerce_my_account]