VMN

Találjuk meg együtt az ügyfeleidet!  a platformod! a közösséged!

Okos megoldásokat kínálunk a közösségi média platformokon való megjelenésekre, valamint hirdetésekre egyaránt. Az alapoktól segítünk kiválasztani azokat a platformokat, amelyek egyenesen felvevőpiacodat célozzák, majd elindítjuk a kommunikációt leendő ügyfeleiddel.

Melyik platformon szeretnél több tartalmat?

A tökéletes platform megtalálása már fél siker lehet. Érdemes egyszerre több platformon jelen lenni és kommunikálni az ügyfelekkel, de kifizetődő lehet, ha egy fő platformot választunk magunknak, ahol az ügyfelekkel elindulhat a kommunikáció. A tökéletes felület megtalálásánál több tényezőt figyelembe kell venni, mint például, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk és az melyik korcsoportot érinti széles körben, vagy külföldi terjeszkedésről van-e szó. 

Követőszerzés és értékesítés

Az Instagram az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb közösségi média felület, amelyen a fotós és videós tartalmak egyaránt népszerűek. Mi tudjuk, hogy az emberek mire kíváncsiak ezen a platformon és milyen tartalmakat kedvelnek a legjobban. 

Organikus posztok segítségével is lehet több ezer követő az Instagram oldaladon, akik potenciális ügyfeleid, vagy éppen vásárlóid lehetnek.  Rendszeres tartalmainkkal fenntartjuk a figyelmet, szórakoztatunk és elősegítjük a megbízó cégek értékesítését. Lehetőség van arra is, hogy az oldalakat teljeskörűen kezeljük, üzenetekre és kommentekre válaszoljunk az oldal nevében, hogy ezzel is megkönnyítsük partnereink munkáját. 

Hozzuk ki a legtöbbet a FACEBOOK oldaladból

Hazánkban a Facebook továbbra is nagy sikernek örvend a felhasználók körében. A platform számtalan remek marketing lehetőséget rejt magában, amivel könnyedén és gyorsan meg lehet szólítani a leendő ügyfeleket. Elegendő itt az üzleti oldalakra vagy csoportfunkciókra gondolni. Ez a platform kifejezetten alkalmas közvetlen kapcsolattartásra a meglévő ügyfelekkel és vásárlókkal, valamint az új promóciók, kampányok hirdetésére.

A felhasználók a számukra értékes tartalmak miatt válnak majd oldalad követőjévé. A tartalommarketing lényege, hogy szórakoztató tartalmak közzétételével felkeltjük a potenciális ügyfelek figyelmét, majd célzott hirdetésekkel elindítjuk az értékesítési folyamatokat. Kiemelten fontos, hogy aktivitásra bírjuk a követőket, hogy minél nagyobb organikus bázist tudjunk felépíteni. A VMN csapata vállalja a Facebook oldalak teljes kezelését is. 

Szerezz bevételt a PINTEREST segítségével

Egyre nagyobb sikere van hazánkban is a Pinterest felületének, ugyanis a magyar nyelvű felhasználók száma folyamatosan növekszik, de a tartalomgyártás még gyerekcipőben jár. A Pinterest felülete nem véletlenül nyer egyre nagyobb teret magának, ugyanis az organikus posztok is nagy eléréseket tudnak generálni, valamint a link elhelyezés is kiválóan integrálható a felületen. 

Tapasztalatunk szerint a felületet akkor érdemes igazán használatba venni, ha ötleteket szeretnénk gyűjteni kreativitásunk kiéléséhez. Érdemes ilyen vállalkozói trükköket közzétenni a profilodon, hiszen a felhasználók ilyen tartalmakra kattintanak a legtöbbet. 

Legyen tiéd a legmenőbb TIKTOK trend

Napjaink egyik leggyorsabban fejlődő közösségi média portálja a TikTok, amely csak úgy szívja magába a tartalomgyártókat és vállalkozókat, gyorsan megadva számukra régóta vágyott sikert. A videós tartalmak által veled vagy céged dolgozóival együtt egyszerűbben megszólíthatjuk a célközönséged, kötetlenül kommunikálhatunk a követőkkel, akikből könnyen generálhatunk új ügyfeleket vagy vásárlókat vállalkozásod számára. 

Ennek a platformnak az algoritmusa megköveteli a rendszeres tartalom közzétételt. A TikTok segít megtanítani a gyors és lényegretörő kommunikációra, hogy a lehető legtöbb dolgot, röviden és céltudatosan közölhessük a leendő ügyfelekkel vagy vásárlókkal. Az alkalmazás előtérbe helyezi azokat a tartalomgyártókat, amelyek törődnek közösségükkel és reagálnak a beérkező üzenetekre és kommentekre. Ezt a terhet ügynökségi csapatunk leveszi a válladról és a teljes TikTok profilt kezelik, hogy neked csak az üzletszerzésen kelljen gondolkodni.

Mutassuk be vállalkozásod a LINKEDIN portálon

Terméked vagy szolgáltatásod elsősorban vállalkozóknak szól? A LinkedIn nemcsak a szakmai közösség építésére kiváló, hanem azon túl remek felületet nyújt szolgáltatások és termékek értékesítésére is. Ezt a felületet számtalan üzletember, felelős beosztásban lévő vezető mellett még nagyon sok szabadúszó vállalkozó is használja kapcsolatépítésre

Rendszeres jelenléttel megnőhet ügyfeleid száma és ezáltal a bevételed is, így kifizetődő befektetés lehet aktívan tartalmat gyártani erre a közösségi média oldalra is. A vállalkozás közleményeit, eredményeit és sikereit mutassuk be közösen ezen a platformon, hogy minél szélesebb körben megismerhessenek téged és vállalkozási portfoliódat egyaránt. A tartalmak közzétételével és folyamatos interakciókkal előtérben tarthatjuk profiljaid, hogy mindig naprakész, tartalmakkal teli, aktuális információkat nyújthassunk a követőknek.

Lépj nemzetközi piacra a TWITTER segítségével

A Twitter hazánkban még nem nyert magának fölényes közösséget, de nyugaton már nagy múlttal és kiemelkedő eredményekkel teljesít. Magyarországon jelenleg csak kisebb közösségek használják aktívan ezt a felületet, de ha tengeren túli vágyaid vannak, akkor mindenképpen ezen a platformon a helyed. 

Rövid gondolatok, gyors fényképek és esetleg videók közzétételére kiválóan alkalmas ez a platform. A gyakori aktivitás és a reakciók tömkelege könnyen meghozhatja a sikert vállalkozásod számára, amely minden bizonnyal meglátszik majd az értékesítési görbe felfelé ívelő mutatóján is. 

A hatékonyságnövelés növelés érdekében javasoljuk az angol nyelvű kommunikációt, ugyanis a felhasználók többsége ezt a nyelvet aktívan beszéli. A Twitter remek lehetőséget ad arra, hogy meghódítsd a hazai mellett a nemzetközi piacot is.

TARTALOMMARKETING - AJÁNLATKÉRÉS

Értékesítő kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgálják ügyfeleink igényeit. Az alábbi űrlappal könnyedén, három perc alatt eljuttathatod hozzánk érdeklődésed és mi legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk neked!

Egy űrlap számtalan szolgáltatás

Most egy kattintással leadhatod ajánlatkérésed vagy megrendelésed, amelyek után érdeklődsz és saját csomagot alkothatsz. Minél több szolgáltatást rendelsz a végösszeg annál kedvezőbb lesz számodra! De előre elkészített csomagajánlatainkat is megtekintheted. 

Kapcsolódó szolgáltatások

Összegyűjtöttük a számodra érdekes szolgáltatásokat kínálatunkból, amelyek esetleg számodra is érdekesek lehetnek. Nézd végig az összes szolgáltatásunkat és add le összesítve megrendelésed. 

Webshop-, és honlapkészítés

Könnyen kezelhető felület, minden eszközre alkalmas megjelenés.

Arculattervezés

Megjegyezhető, mindenben megegyező arculati elemek és színek.

Hirdetési kampányok

Bevált stratégiai alapokon nyugvó online és offline hirdetések.

Hírlevél kampányok

Rendszerintegrálás, lead generálás, célzott anyagok egyenesen az ügyfélnek.

Egy űrlap számtalan szolgáltatás

A jövő közelebb van, mint gondolnád! Hamarosan egyetlen kattintással megrendelheted szolgáltatásainkat vagy ajánlatot kérhetsz tőlünk. Sajnos egy pár napot még várnod kell, hogy leadhasd összesített kérésed, de addig is egyesével a szolgáltatások oldalán megrendelheted szolgáltatásainkat.