Value Management Network

Terjesztési és toborzási térkép

Pár kattintással közel 70 ezer leendő munkavállalót érhetünk el egy-egy kampánnyal. Minden megyére vonatkozóan üzemeltetünk egy munkalehetőség és életmód csoportot, ahol valódi profillal rendelkező ügyfeleket érünk el.

Mi az a toborzási térkép?

A toborzási térképen megtekintheted, hogy melyik megyében üzemeltetünk csoportokat, valamint melyik megyében hány főt érünk el kampányainkkal. Nyilvános csoportjainkban bárki bármikor közzétehet álláshirdetéseket díjmentesen, de a gyors és hatékony eredményeket HR, PR és marketingügynökségünk komplex kampány keretein belül biztosítja. 

A fenti csoportokban egy kattintással meg tudjuk jelölni az összes csoporttagot, így azonnali értesítést kaphatnak ügyfeleink hirdetéseiről. Csoportjainkon túl HR listát üzemeltetünk, ahol a már feliratkozott, vagy bizonyos esetekben előszűrő interjún részt vett munkavállalókat célzunk.

Válassz egy megyét vagy közösséget!

Ismerd meg a VMN közösségeket! Kattints a térképen a kiválasztott megyére és mi átirányítunk a közösség facebook-csoportjának oldalára vagy lépj tovább és ismerd meg szakmai közösségeinket! 

Kapcsolódó szolgáltatások

Ismerd meg a terjesztési és toborzási térképhez kapcsolódó szolgáltatásaink listáját és lépj velünk kapcsolatba, hogy a lehető legtöbbet érhessük el együtt!

Ismerd meg a médiakapcsolatainkat és alakíts ki velünk különféle együttműködéseket annak érdekében, hogy célzottan hirdethessünk.

Ismerd meg a VMN HR ügynökség szolgáltatásait a toborzástól, az interjúztatáson át egészen a belső tréningekig.

Teljeskörű kommunikációs és marketing szolgáltatások a tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen a terjesztésig partnerek vagyunk.

Állást vagy éppen kollégát keresel? Nézz szét karrierportálunkon is, mert lehet, hogy életed ajánlata vár rád! Hirdetés esetében a HR szolgáltatások menüpontot válaszd.