Value Management Network

Cikkírás és interjú készítés

20.000 Ft248.000 Ft / hónap

Ne hagyd, hogy a tartalomhiány gátolja vállalkozásod növekedését és honlapod aktivitását! Kreatív tartalomgyártás keretében, különféle blogbejegyzések, PR cikkek és egyéb írások készítését, valamint interjúk teljeskörű lebonyolítását vállaljuk. Csapatunk profi és tapasztalt írókból és interjúkészítőkből áll, akik garantálják a minőségi és egyedi tartalmak létrehozását. Rugalmas megközelítésünknek köszönhetően személyre szabott tartalmakat biztosítunk minden ügyfelünknek, és teljes körű támogatást nyújtunk az egész folyamat során.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!