Value Management Network

Ez a termék fejlesztés alatt áll!

Jelenleg nincs lehetőséged megvásárolni ezt a termékünket. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megfelelő kivitelező partnerünket, hogy számodra maximális minőségben juttathassuk el termékeinket. Amennyiben kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal az info@vmn.hu címen.

Bögre – „Gondolkozz a kereteken túl”

3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft

Kezdd el a kereteken túli létezést már a reggeli első kávédnál vagy teádnál, hogy biztosan a legjobb éned lehess a nap folyamán! A „Gondolkozz a kereteken túl” kollekció elsősorban olyan embereknek szól, akik keresik a megszokottól eltérő dolgokat és ezzel szeretnék előrébb mozdítani a világot. A kereteken túl várnak rád az igazán könnyed és fantasztikus dolgok, amint magad mögött hagyod a megszokottat és háló nélkül ugrasz az ismeretlenbe!

A termék tervezője: Marczinka Mátyás

A Value Management Network és a WakeUp Magazin alapítója és ügyvezetője, marketing szakértő és vállalkozói mentor. Kreatív személyiségének köszönhetően több terméket, kampányt és szolgáltatási csomagot tervezett már, valamint több könyvet is írt vállalkozásfejlesztés és marketing témában.

További információk erről a termékről

További információk

Tervező

Marczinka Mátyás

Kollekció

Gondolkozz a kereteken túl

Megjelenés éve

2024. tavasz

Még több termék neked tervezve!