BOOSTER Mentorprogram

999.999 Ft

blank

A VMN BOOSTER programunkat középvállalkozások számára alkottuk meg, akik szeretnének egyről a kettőre jutni! A mentorálási folyamatban 6 hónapon keresztülsegítenek neked mentoraink átvilágítani a belső folyamatokat, optimalizálni a megjelenéseket, és a kommunikációt és audit formájában javaslatokat teszünk a hatékonyság növelésére, amely folyamatok elindításánál is számíthatsz majd ránk.

Ha vállalkozásod már elindult és 2-5 sikeresen sikeresen zárt évvel rendelkezik, de megakadtál és még nem tudsz egyről, a kettőre jutni vagy nem marad időd a fejlesztésre, akkor a VMN Boostermentorálási folyamat kiváló lehetőséget nyújt számodra, hogy új perspektívákat nyissunk meg vállalkozásod előtt segítséget nyújtsunk belső folyamataid átszervezésére.

A hat hónap végére kristálytiszta képed és terved lesz arról, hogy vállalkozásod lépésről-lépésre hogyan, és milyen ütemben lesz képes a növekedésre. A 40 órás mentorálási folyamatban áttekintjük pénzügyeidet, átvizsgáljuk belső folyamataidat, hirdetési és ügyfélszerzési menetét, valamint partnerkapcsolati tőkéjét.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!