Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

BOOSTER Mentorprogram

999.999 Ft

A VMN BOOSTER programunkat középvállalkozások számára alkottuk meg, akik szeretnének egyről a kettőre jutni! A mentorálási folyamatban 6 hónapon keresztülsegítenek neked mentoraink átvilágítani a belső folyamatokat, optimalizálni a megjelenéseket, és a kommunikációt és audit formájában javaslatokat teszünk a hatékonyság növelésére, amely folyamatok elindításánál is számíthatsz majd ránk.

Ha vállalkozásod már elindult és 2-5 sikeresen sikeresen zárt évvel rendelkezik, de megakadtál és még nem tudsz egyről, a kettőre jutni vagy nem marad időd a fejlesztésre, akkor a VMN Boostermentorálási folyamat kiváló lehetőséget nyújt számodra, hogy új perspektívákat nyissunk meg vállalkozásod előtt segítséget nyújtsunk belső folyamataid átszervezésére.

A hat hónap végére kristálytiszta képed és terved lesz arról, hogy vállalkozásod lépésről-lépésre hogyan, és milyen ütemben lesz képes a növekedésre. A 40 órás mentorálási folyamatban áttekintjük pénzügyeidet, átvizsgáljuk belső folyamataidat, hirdetési és ügyfélszerzési menetét, valamint partnerkapcsolati tőkéjét.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!