Hírlevél arculat kialakítása

65.500 Ft85.500 Ft

blank

Ha már van egy szuper arculatod, akkor azt kommunikációdnak minden elemében tükrözni kell. Az email marketingnek is. A legtöbb hírlevél küldő rendszer korlátozott opciót biztosít az ingyenes verzióban és a PRO, előfizetéses fiókoknak több lehetőséget biztosít a teljes személyre szabásra. A mi feladatunk az, hogy megismerjük meglévő arculatod és annak minden elemét visszaadjuk a közösségednek rendszeres leveleid megjelenésében, képek, gombok és betűtípusok, valamint elhelyezkedések tekintetében.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!