Value Management Network

Facebook tartalommarketing

57.150 Ft69.850 Ft / hónap

Hazánkban a Facebook továbbra is nagy sikernek örvend a felhasználók körében. A platform számtalan remek marketing lehetőséget rejt magában, amivel könnyedén és gyorsan meg lehet szólítani a leendő ügyfeleket. Bízd ránk ügyfeleiddel és vásárlókkal történő kommunikációd, hogy számukra értékes tartalmakkal fokozzuk érdeklődésüket és aktivitásra bírjuk őket, hogy minél nagyobb organikus bázist tudjunk felépíteni. Lehetőség van a teljes facebook oldal kezelésére is.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!