Fizetési rendszer kiépítés, módosítás

75.000 Ft

blank

Napjainkban egyre nagyobb igény van arra, hogy a vállalkozók egy szolgáltatás értékesítésénél is elfogadjanak bankkártyás fizetést. Sok esetben ez nem a legkönnyebb, de csapatunk minden esetben igyekszik megtalálni a legkedvezőbb opciót üzleted számára. A WordPress vagy WooCommerce oldalakhoz már számos szolgáltató bővítménye telepíthető, de mint minden szolgáltató esetében előfordulhat, hogy egy-egy szolgáltató megszűnik, vagy ami mostanában gyakoribb, hogy kivonul Magyarországról. Ilyen esetben segítünk a régi szolgáltatód helyére újat találni.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!