Value Management Network

Google ADS hirdetéskezelés

57.150 Ft82.550 Ft / hónap

Egy vállalkozónak manapság szinte lehetetlen elkerülni a Google rendszereit. Összetett szolgáltatásainkkal megkönnyítjük és hatékonnyá tesszük a munkavégzést, valamint a szervezést amellett, fokozzuk a nézettséget és ezáltal az ügyfélforgalmat, vásárlásokat generálunk. Legyen szó banner hirdetésről, keresőoptimalizálásról vagy YouTube hirdetésekről.  

Az internetes keresőmotorok a kulcsszavak használat alapján több millió találatot bonyolítanak le egy hónapban. Ezekben a találatokban nagy szerepe van a jól SEO-zott honlapoknak, azonban az első találatok mindig szponzorált tartalmak lesznek, amelyet hirdetésekkel érhetünk el. Találkozzunk és készítsük el együtt a számodra legideálisabb kampányt ahhoz, hogy a Google találatok első oldalán szerepelj, különféle online magazinok felületein jelenjen meg hirdetésed vagy akár a Te vállalkozásod is lehet YouTube videó előtti reklám!

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!