Google AdSense hirdetésmegjelenítés

109.000 Ft199.000 Ft

blank

A honlapodon vagy blogodon megjelenő hirdetések hatékony módja a passzív jövedelem generálásának. Beállításoktól függően a hirdetések automatikusan személyre szabottan hirdetéseket jelennek meg a látogatóknak, növelve a kattintások és a bevételek lehetőségét. Továbbá segít a tartalom relevanciájának növelésében, mivel a hirdetések a oldal témájához igazodnak. A teljes személyre szabás javíthatja a felhasználói élményt és növelheti a látogatók elégedettségét. A VMN ONE szolgáltatásaival választhatsz havidíjas szolgáltatást vagy egyszeri beállítást is.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!