Honlappal való összekötés, integráció

50.000 Ft100.000 Ft

blank

Hírlevél indításon gondolkozol, de nem tudod hogyan állj neki? A hírlevelek azon örök eszközök közé tartoznak, amelyek még egy jó darabig nem mennek ki a divatból és nagy eséllyel  hű társaid lesznek az értékesítésben. Egy jól megfogalmazott kampány mindig aktuális időpontban kézbesítve nagyban hozzájárulhat vállalkozásod sikerességéhez amellett, hogy érdekes, szakmádhoz és üzleti szektorodhoz tartalmakkal szórakoztathatod és egyben informálhatod ügyfeleidet. Szuper dolog ha van egy levelezőrendszered és egy honlapod, de annak valahogy összhangban kellene lennie. Vállaljuk, hogy a meglévő hírlevél rendszered, arculathoz illő módon összekötjük honlapoddal, hogy az ügyfelek könnyedén, akár egy kattintással feliratkozhassanak a listádra, hogy leveleket küldhess nekik. Ha még nincs levelezőrendszered, akkor létrehozzuk azt, ehhez mi a MailerLite rendszer választását ajánljuk neked.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!