Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Rendszeres hírlevél kampány

28.575 Ft154.300 Ft

Ügynökségi csapatunk hosszú évek óta foglalkozik hírlevelek küldésével. Tudjuk azt, hogy melyek a legfontosabb szempontok a hírlevél elkészítését illetően, valamint azt is maximálisan ismernünk kell, hogy ügyfeleink, akiknek a kommunikációját tervezzük milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálnak. A hírlevelek elkészítését, a tervezéstől a visszamérésig széleskörű szolgáltatási listával vállaljuk.

Számíthatsz ránk a kampány megtervezésétől egészen a kivitelezésig. Megismerjük szolgáltatásaid és felmérjük a piacod erősségeit és azokat felhasználva megalkotjuk a számodra tökéletes hírleveleket. Írásos riport formájában havonta megküldjük neked az aktuális statisztikákat, valamint a hírlevél küldése előtt mindenképpen jóváhagyásod kérjük az aktuális kampányról az email címedre megküldött teszt levél formájában.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!