Value Management Network

Honlapkészítés

120.670 Ft571.203 Ft

Az igényesen megtervezett és minden eszközre optimalizált, jó biztonsági kulccsal rendelkező saját honlap elengedhetetlen kulcsa az ügyfélforgalom és hatékonyság növelésének. Egy honlap növeli az ügyfelekben a bizalom érzetet és és nagyban hozzájárul a személyes márka felépítéséhez. Manapság egy induló  vagy már régóta meglévő vállalkozásnak szükséges a saját honlap működtetése, hiszen az emberek nagyrészt internetes keresések alapján tájékozódnak.

Napjainkban virágzik az online kereskedelem és különféle statisztikák alapján a jövőben a kereslet az online értékesítésre nőni fog. Csapatunk felkészült rá, hogy ügyfeleinknek olyan online értékesítési csatornát készítsen, amely büszkén megállja a helyét a hazai és a nemzetközi piacon is egyaránt.

Mint minden elektronikai eszközt és platformot, így a honlapokat és webshopokat is rendszeresen karban kell tartani. Érdemes 6-12 hónaponként frissíteni az oldalakat annak érdekében, hogy minden bővítmény zavartalanul üzemeljen. Csapatunk vállalja az elkészült oldalak karbantartását, frissítését, módosítását, arculatának újratervezését is.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!