Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Csoportos munkaerő-toborzás

317.500 Ft1.651.000 Ft

Munkaerő-toborzási szolgáltatásainkkal könnyedén megtalálhatod a tökéletes munkavállalókat csapatodba. A VMN országos lefedettséggel vállalja munkavállalók toborzását fizikai munkakörök betöltésére, mint például pénztáros, raktári dolgozó, gyári munkás, összeszerelő, operátor, szobalány, takarító, stb.. A toborzási folyamat során szorosan együttműködünk megbízóinkkal és a rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján elkészítjük karrierportálunkra a hirdetést, majd azt követően akár fizetett vagy organikus kampányok segítségével toborozzuk leendő munkavállalókat rövid határidők vállalása mellett.

Az alábbi űrlap segítségével lehetőség van kiválasztani a toborozni kívánt munkavállalók számát, az interjúfolyamatokat, valamint a havi megbízási időszakot is, melynek értelmében hosszútávon havonta teljesítjük a leendő munkavállalói létszámú toborzást. Rendszerünk a megadott adatok alapján árat kalkulál, amelyet akár egy összegben vagy havi részletekben is rendezhet.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!