Munkavállalók elbocsátása

45.000 Ft1.350.000 Ft

blank

A munkaviszony megszűnésével sok ember helyzete válhat kiszámíthatatlanná és kilátástalanná. A VMN négy modulból álló gondoskodó elbocsátási rendszere segít a munkavállalónak az álláskeresésben, elhelyezkedésben valamint az új munkába való beilleszkedésben. Jelen szolgáltatásunkat az elbocsátott munkavállaló(k) online formában videó hívás keretében vehetik igénybe, csoportos (10 fő feletti) elbocsátás esetében van lehetőség kollégáink kitelepülését kérni.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!