Karbantartás és frissítés

25.000 Ft50.000 Ft / hónap

blank

A WordPress weboldalaknak és webshopoknak rendszeres karbantartásra van szükségük annak érdekében, hogy biztosítsák a biztonságot, teljesítményt és funkcionalitást. Rendszeres havi karbantartással és ellenőrzéssel megőrizzük honlapod vagy webshopod biztonságos működését és gondoskodunk róla, hogy akkor is biztonságban legyen online megjelenésed, amikor éppen nem használod aktívan az oldalad. A karbantartás egy havi előfizetéses opció, amely minden hónapban megújul és kollégáink minden hónapban ellenőrzik a megadott beállításokat.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!