Value Management Network

Kiadványok nyomdai előkészítése

79.000 Ft119.000 Ft

A nyomdai előkészítés lényeges lépése a kiadványok gyártási folyamatának, amelynek során a nyomtatásra szánt fájlokat optimalizáljuk és ellenőrizzük, hogy a nyomdai folyamat zökkenőmentesen menjen végbe.

A nyomdai előkészítés során a  nyomtatásra szánt fájlok (pl. PDF) ellenőrzését végezzük el a nyomdai specifikációknak való megfelelés érdekében. A színek konzisztens megjelenésének biztosítása a nyomtatott példányokon. A betűtípusok beágyazása a nyomdai fájlokba a betűtípuscserék elkerülése érdekében. Az oldalak elrendezése a nyomdai ívekhez igazítva, vágójelek és kifutók elhelyezésével. A kötészeti módnak (pl. ragasztás, fűzés) megfelelő beállítások alkalmazása. A nyomtatás előtt nyomdai próba készítése a színek és a tartalom ellenőrzésére (a VMN a nyomdai próbák esetében extra, 10.000 forint/próba árat számolhat fel!).

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!