Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Kiadványok vizuális tervezése

149.000 Ft559.000 Ft

Nyomtatott magazinok, e-Book-ok, könyvek és egyéb kiadványok vizuális tervezésének elsődleges célja, hogy arulathoz illeszthetően, egységes, professzionális és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönözzünk ügyfeleink kiadványainak segítve ezzel az értékesítési folyamataikat. Szolgáltatásaink két fő területre összpontosulnak:

Alapvető tervezési elemek, mint a borítóterv, tartalomjegyzék, betűtípusok és színek harmóniája, amelyek mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy egységes stílusban tükrözze a kiadvány tartalmát és hangulatát.

igyelemfelkeltő borítóterv készítése, amely tükrözi a kiadvány tartalmát és hangulatát.

Belső tartalom, mint például a tartalmak elrendezése, tördelése, inografikák készítése és megfelelő ikonok alkalmazása. A cikkek mellett ezek segítenek az információkat vizuálisan is átadni az olvasóknak a könnyebb értelmezhetőség miatt.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!