Value Management Network

Korrektúra és javítás

11.000 Ft75.000 Ft

Szakembereink arra specializálódtak, hogy segítsenek tökéletesíteni az írott anyagokat. Legyen szó akár egy szakdolgozatról, cikkről, levelezésről, prezentációról vagy bármi más elkészült írott anyagokról, a VMN kollégái segítenek, hogy a szövegeid tökéletesen, magas minőségben megfeleljenek a tartalmi és egyéb elvárásoknak és büszkén képviseljék vállalkozásodat. Nem hagyjuk, hogy a helyesírási vagy nyelvtani hibák és tartalmi pontatlanságok elrontsák az üzeneted és ezzel együtt az üzletedet.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!