Value Management Network

LinkedIN ADS hirdetéskezelés

57.150 Ft82.550 Ft / hónap

A LinkedIn hirdetések rejtik az üzleti siker kulcsát! A LinkedIn platform hatékony és kifinomult hirdetési lehetőségeket kínál, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a tömegből és hatékonyan érje el a célközönséget. A LinkedIn hirdetések kiváló lehetőséget biztosítanak a honlapod látottságának növelésére, valamint márkád népszerűsítésére, hogy minden felhasználó  megismerje azt! A LinkedIn hirdetések lehetőséget nyújtanak a márkajelenlét építésére és az ismeretség növelésére.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!