Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

LinkedIn tartalommarketing

57.150 Ft69.850 Ft

Terméked vagy szolgáltatásod elsősorban vállalkozóknak szól? A LinkedIn nemcsak a szakmai közösség építésére kiváló, hanem azon túl remek felületet nyújt szolgáltatások és termékek értékesítésére is. Ezt a felületet számtalan üzletember, felelős beosztásban lévő vezető mellett még nagyon sok szabadúszó vállalkozó is használja kapcsolatépítésre.

Rendszeres jelenléttel megnőhet ügyfeleid száma és ezáltal a bevételed is, így kifizetődő befektetés lehet aktívan tartalmat gyártani erre a közösségi média oldalra is. A vállalkozás közleményeit, eredményeit és sikereit mutassuk be közösen ezen a platformon, hogy minél szélesebb körben megismerhessenek téged és vállalkozási portfoliódat egyaránt. A tartalmak közzétételével és folyamatos interakciókkal előtérben tarthatjuk profiljaid, hogy mindig naprakész, tartalmakkal teli, aktuális információkat nyújthassunk a követőknek.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!