Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Logó tervezés és készítés

63.000 Ft465.000 Ft

Az egyedi logó célja, hogy az (leendő)ügyfelek könnyen azonosítsák és jegyezzék meg a vállalkozásod. A jól megtervezett logónak tökéletesen tükrözi kell a vállalkozásod személyiségét és értékeit. Tapasztalt tervezőink segítségével minden logóterv kreatív és professzionális megoldásokat kínál, figyelembe véve az ügyfél igényeit és az aktuális design trendeket. A logók egyedi jellemzői és egységes megjelenése segítenek az ügyfeleknek kiemelkedni a versenytársak közül, erősítve a márkaazonosságot és növelve a felismerhetőséget az üzleti siker érdekében. Válassz az alábbi lehetőségek közül, tekintsd meg árainkat majd add le megrendelésed:

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!