Value Management Network

Meta ADS hirdetéskezelés

57.150 Ft82.550 Ft / hónap

A közösségi média felületeit elsősorban a szórakozásra és kikapcsolódásra tervezték. A felhasználók azért követnek egy-egy oldalt mert érdekesnek találják a tartalmakat vagy már ismerik a márkát. A META azaz a WhatsApp, Facebook, Messenger, valamint az Instagram hirdetések tudatos használata túlmutat a márkaépítésen és kiváló eszköz az értékesítés felgyorsítására, az üzenetek célba juttatására, mert képesek valódi konverziókra. Válassz csomagjaink közül vagy ide kattintva kérj egyedi ajánlatot.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!