Search

MÚZSA program

A VMN MÚZSA program elsődlegesen a hazai nemzetiségek számára jött létre, hogy közösségüket bővíthessék, rendezvényeik és híreik elérhetővé váljanak az újgeneráció számára is. A programban részt vehet bármilyen nemzetiségi alapítvány, egyesület, szervezet, kerületi, fővárosi, országos vagy más egyéb önkormányzat. A program részeként más egyéb szolgáltatások mellett a kapcsolódó nemzetiség számára létrehozott központi oldalon lehetőséget biztosítunk a kapcsolódó nemzetiségi szervezet számára, hogy bemutatkozzon, közzétegye elérhetőségi adatait és nyilvánosan híreket, érdekességeket osszon meg a közösség számára.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!