Value Management Network

Pinterest tartalommarketing

57.150 Ft / hónap69.850 Ft

Egyre nagyobb sikere van hazánkban is a Pinterest felületének, ugyanis a magyar nyelvű felhasználók száma folyamatosan növekszik, de a tartalomgyártás még gyerekcipőben jár. Tapasztalatunk szerint legtöbben inspirációt gyűjteni térnek fel, kreativitásunk megéléséhez. Érdemes ilyen vállalkozói trükköket közzétenni a profilodon, hiszen a felhasználók ilyen tartalmakra kattintanak a legtöbbet. A helyedben mi nem hagynánk ki ezt a kiaknázatlan felületet.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!