Hírlevél rendszer létrehozás vagy meglévő auditja

85.000 Ft95.000 Ft

blank

Hírlevél indításon gondolkozol, de nem tudod hogyan állj neki? A piacon számtalan hírlevél küldő rendszer található, akik nagyon sok opciók kínálnak ügyfeleiknek előfizetésre. Mi a VMN-nél rendszeresen nyomon követjük ezeknek a rendszereknek a változását, hogy minden esetben a vállalkozásod igényeinek megfelelően a legoptimálisabbat alakítsuk ki számodra. A hírlevelek azon örök eszközök közé tartoznak, amelyek még egy jó darabig nem mennek ki a divatból és nagy eséllyel  hű társaid lesznek az értékesítésben. Egy jól megfogalmazott kampány mindig aktuális időpontban kézbesítve nagyban hozzájárulhat vállalkozásod sikerességéhez amellett, hogy érdekes, szakmádhoz és üzleti szektorodhoz tartalmakkal szórakoztathatod és egyben informálhatod ügyfeleidet.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!