Rendszeres havi terembérlés

22.225 Ft133.500 Ft / hónap

blank

A VMN Office rugalmas megoldás kínál a kisvállalkozók számára a terem és irodabérlés világában, ahol az irodaköltségek optimalizálása és a munkavégzés hatékonyságának növelése egyszerűbb és rugalmasabb, mint valaha. A My VMN ügyfélfiók egyedi szolgáltatásokat kínál és lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a vállalkozás igényeihez igazodva válasszák ki a legmegfelelőbb irodabérleti csomagot. Termeink és irodáink ügyintézése teljes mértékben online rendszereinken keresztül történik, a szerződéskötéstől, egészen a termek lefoglalásáig.

Fizetési nehézség, vagy olyan hónap esetében, amikor nincs ügyfeled a My VMN ügyfélfiók lehetőséget biztosít arra is, hogy megrendelt havi előfizetési szolgáltatásodat szüneteltesd. Az előfizetés első havidíj tartalmaz egy 63.500 forintos arculatba illesztési, regisztrációs díjat, melynek keretein belül részt vehetsz egy fotózáson, valamint szolgáltatásaidat feltüntetjük a VMN oldalain.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!