Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Rendszeres havi terembérlés

22.225 Ft133.500 Ft

A VMN Office rugalmas megoldás kínál a kisvállalkozók számára a terem és irodabérlés világában, ahol az irodaköltségek optimalizálása és a munkavégzés hatékonyságának növelése egyszerűbb és rugalmasabb, mint valaha. A My VMN ügyfélfiók egyedi szolgáltatásokat kínál és lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a vállalkozás igényeihez igazodva válasszák ki a legmegfelelőbb irodabérleti csomagot. Termeink és irodáink ügyintézése teljes mértékben online rendszereinken keresztül történik, a szerződéskötéstől, egészen a termek lefoglalásáig.

Fizetési nehézség, vagy olyan hónap esetében, amikor nincs ügyfeled a My VMN ügyfélfiók lehetőséget biztosít arra is, hogy megrendelt havi előfizetési szolgáltatásodat szüneteltesd. Az előfizetés első havidíj tartalmaz egy 63.500 forintos arculatba illesztési, regisztrációs díjat, melynek keretein belül részt vehetsz egy fotózáson, valamint szolgáltatásaidat feltüntetjük a VMN oldalain.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!