STARTER Mentorprogram

74.999 Ft / hónap1.572.900 Ft

blank

A STARTER mentorcsomag induló, kisvállalkozók számára, amely idő alatt elsajátíthatják a vállalkozási alapismereteket, fenntarthatóvá tehetik vállalkozásukat. A mentoráltnak 12 hónap áll rendelkezésére, hogy előzetes egyeztetés alapján online vagy személyesen részt vegyen összesen 43 óra vállalkozásfejlesztési konzultáción. A mentorfolyamat során leosztott óraszámok: 10 óra célkitűzési és haladási, 10 óra pénzügyi, 10 óra márkaépítési, 10 óra kommunikációs, valamint 3 óra honlap készítési konzultáció, amelyek elméleti síkon segítik a vállalkozást, emellett a gyakorlati részt erősítve program továbbá tartalmaz összesen 24 alkalommal – 96 órán keresztül vállalkozói inkubációs foglalkozásokat.

A gyakorlati tapasztalatokat erősítve a mentorált a mentorfolyamat második hat hónapjában a vállalkozó szabadon választhat további fél éves VMN Fellowship üzleti kapcsolatépítő csoporttagságot, valamint VMN Office irodahasználati csomagot, melynek keretein belül ügyfeleit irodáink termeiben fogadhatja.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!