Value Management Network

Szóróanyag tervezés

35.000 Ft75.000 Ft

A szórólapok és szóróanyagok hatékony marketingeszközök, amelyekkel széles közönséghez eljuthat a vállalkozás üzenete. A VMN szakértő csapata figyelemfelkeltő és emlékezetes szórólapokat és egyéb szóróanyagokat tervez, amelyek eredményesen tükrözik a vállalkozásod arculatát és üzenetét.

A célcsoport és a marketingcélok alapján kidolgozzuk a szórólap, szóróanyag koncepcióját. A megadott információk alapján tömör, informatív és meggyőző szöveget írunk a szórólapra, szóróanyagra. Professzionális és figyelemfelkeltő grafikai elemeket tervezünk a szórólapra, szóróanyagra. A nyomtatásra szánt fájlokat optimalizáljuk és ellenőrizzük.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!