Value Management Network

Tartalomstratégia megtervezése

149.000 Ft199.000 Ft

A magazinok szoros versenypiacon mozognak, ahol a magas minőségű tartalom elengedhetetlen a sikerhez. A VMN szakértő csapata segít az egyedi tartalomstratégia kidolgozásában, amellyel megragadható az olvasók figyelme és a tervezett magazin kiemelkedhet a versenytársak közül.

Segítünk meghatározni a magazin tartalomstratégia céljait, legyen szó olvasótábor bővítésről, márkaismertség növelésről, vagy bármi másról. Elemzést végzünk célközönségének megismerése érdekében, hogy a tartalom az igényeknek és érdeklődési körnek megfeleljen. Vizsgáljuk a versenytársak tartalomstratégiáját, hogy azonosítsuk a piaci rést és a lehetséges előnyöket. Kidolgozunk egy tervet a tartalom típusára, témájára, ütemtervére és terjesztésére vonatkozóan. Elkészítjük a magazin tartalomtérképét a rovatok, cikkek és különféle írások és tartalmak tekintetében, amelyek vizuálisan ábrázolják a kiadvány ütemezését és témáit.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!