Vállalkozói inkubációs foglalkozás

9.990 Ft29.970 Ft / hónap

blank

Az inkubációs foglalkozások kiscsoportos online alkalmak, amikor a vállalkozók feltehetik a kérdéseiket a jelenlévő mentornak, aki a legjobb tudása szerint válaszol a foglalkozáson résztvevők előtt. Kiemelt témáink között szerepel az árazási stratégia, WordPress honlapok üzemeltetése, tartalommarketing, arculat és márkaépítés lépése, valamint egyéb, aktuálisan felmerülő kérdések. Nincs két egyforma vállalkozói inkubációs foglalkozás, hiszen a vállalkozók a saját vállalkozói anyagukkal érkeznek. A foglalkozáson résztvevők időkorlát nélküli hozzáférést kapnak egy zárt telegram csoporthoz, ahol extra tartalmakat találhatnak.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!