Value Management Network

Online ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség!

Rendszereinket éppen frissítjük. Kérjük látogass vissza később! Amennyiben kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat vagy foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol kollégáink segítségedre lesznek!

Vállalkozói inkubációs foglalkozás

9.990 Ft29.970 Ft

Az inkubációs foglalkozások kiscsoportos online alkalmak, amikor a vállalkozók feltehetik a kérdéseiket a jelenlévő mentornak, aki a legjobb tudása szerint válaszol a foglalkozáson résztvevők előtt. Kiemelt témáink között szerepel az árazási stratégia, WordPress honlapok üzemeltetése, tartalommarketing, arculat és márkaépítés lépése, valamint egyéb, aktuálisan felmerülő kérdések. Nincs két egyforma vállalkozói inkubációs foglalkozás, hiszen a vállalkozók a saját vállalkozói anyagukkal érkeznek. A foglalkozáson résztvevők időkorlát nélküli hozzáférést kapnak egy zárt telegram csoporthoz, ahol extra tartalmakat találhatnak.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!