Vállalkozói kerekasztal-beszélgetés

3.990 Ft nettó ár: 3.142 Ft

blank

Vedd meg jegyedet a VMN Vállalkozói kerekasztal beszélgetésére, melyek minden hónap utolsó szerdáján kerülnek megrendezésre. A beszélgetések online Google Meet rendszerében kerülnek megtartásra. A témák minden alkalommal változóak lehetnek, hiszen mindig a jelenlévő vállalkozók határozzák meg az alaphangot. Jegyvásárlás után a belépési linket a My VMN fiókod letöltések mappájából töltheted le, amely letöltés után tartalmazza a kapcsolódáshoz szükséges vonalkódot és/vagy linket.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!