VMN Fellowship tagság

266.700 Ft / 6 hónapra444.500 Ft / 12 hónapra

blank

A VMN Fellowship üzleti kapcsolatépítő csoportokat olyan vállalkozók alkotják, akik elkötelezettek saját és más csoporttagok sikerei mellett. A találkozókon a résztvevők megismerik egymás szolgáltatásait és termékeit, amelyeket saját körüknek továbbajánlják, mint egymás jutalékmentes értékesítői és aktívan részt vesznek egymás üzleti lehetőségeinek megtalálásában, kialakításában. Célunk, hogy az ajánlások által tagjaink könnyedén teremthessenek egymással win-win pozíciót. Ez a fajta kölcsönös támogatás és elköteleződés erős kapcsolatokat teremt közösségeinken belül.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!