Webshop készítés

252.750 Ft572.790 Ft

blank

Az igényesen megtervezett és minden eszközre optimalizált, jó biztonsági kulccsal rendelkező webshop elengedhetetlen kulcsa az ügyfélforgalom és hatékonyság növelésének. A koronavírus óta egyre nagyobb teret nyer magának az online értékesítés, így ha van egy kis üzleted, akkor is mindenképpen érdemes elgondolkoznod rajta, hogy elindítsd saját webáruházad, ahol az általad készített egyedi termékeket vagy máshonnét importált árukat értékesíted. Minden esetben az igényeidre szabjuk az online áruházad, kinézetét és funkcióit, hogy az a lehető legjobban teljesítsen neked és mindenben segítse a napi munkafolyamataidat.

Napjainkban virágzik az online kereskedelem és különféle statisztikák alapján a jövőben a kereslet az online értékesítésre nőni fog. Csapatunk felkészült rá, hogy ügyfeleinknek olyan online értékesítési csatornát készítsen, amely büszkén megállja a helyét a hazai és a nemzetközi piacon is egyaránt.

Mint minden elektronikai eszközt és platformot, így a honlapokat és webshopokat is rendszeresen karban kell tartani. Érdemes 6-12 hónaponként frissíteni az oldalakat annak érdekében, hogy minden bővítmény zavartalanul üzemeljen. Csapatunk vállalja az elkészült oldalak karbantartását, frissítését, módosítását, arculatának újratervezését is.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

blank

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!