Value Management Network

X tartalommarketing

57.150 Ft69.850 Ft / hónap

Az X (Twitter) hazánkban még mindig nem nyert magának fölényes közösséget, de nyugaton már nagy múlttal és kiemelkedő eredményekkel teljesít. Magyarországon jelenleg csak kisebb közösségek használják aktívan ezt a felületet, de ha tengeren túli vágyaid vannak, akkor mindenképpen ezen a platformon a helyed. Rövid gondolatok, gyors fényképek és esetleg videók közzétételére kiválóan alkalmas ez a platform. Az X remek lehetőséget ad arra, hogy meghódítsd a hazai mellett a nemzetközi piacot is.

Egyedi árajánlatra van szükséged?

Lépj kapcsolatba értékesítő partnereinkkel és kérd segítségüket abban, hogy együtt megtaláljátok vagy éppen megalkossátok a vállalkozásod számára legideálisabb csomagajánlatot. 

Még több vállalkozásodra szabható szolgáltatás!

Értesítés rendszerkarbantartásról és frissítésről

Ahhoz, hogy látogatásaid alkalmával maximális ügyfélélményt nyújthassunk számodra elengedhetetlen, hogy rendszereinket folyamatosan frissítsük. Tájékoztatunk, hogy digitális ügyintézési rendszerünk oldalai éppen fejlesztés alatt állnak. Kérünk, hogy látogass vissza később vagy vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik segítenek neked megtalálni a legjobb ajánlatot! Köszönjük megértésed!