Search

e-Ügyintézés bárhol és bármikor

Hiszünk a fejlődésben és a digitális világ nyújtotta előnyökben. Kollégáinkkal 2022 óta négynapos munkahét keretében, hétfőtől csütörtökig dolgozunk, de online rendszereink a hét mindennapján 0-24-ben elérhetőek!

Témakör kiválasztása

A könnyebb tájékozódás érdekében témakörökre bontottuk válaszainkat. Válaszd ki azt, amelyik szerinted a legjobban leírja keresett válaszod.

My VMN és Affiliate

Fiókokba történő bejelentkezés és regisztráció, adatmódosítás, kezelés és viszonteladás.

Megrendelés menete

Termékek és szolgáltatások személyre szabása, kosárba helyezése és megrendelése.

Előfizetések kezelése

Havidíjas előfizetések kezelése, módosítása, csomagváltása, lemondása és megújítása.

Események és jegyek

Eseményértesítések, széria események, jegyvásárlás, résztvevők adatainak megadása.

Megrendelés összeállítása és leadása

Termékeinket és szolgáltatásainkat könnyedén pár kattintással rendelheted meg Weboldalunkon keresztül. A böngészés közben az elérhető szolgáltatásokat és termékeket virtuális kosaradba helyezheted, valamint bizonyos esetekben személyre is szabhatod azokat, hogy legjobban illeszkedjenek vállalkozásodhoz. Termékeinket és aktuális ajánlatainkat a https://vmn.hu/one oldalon találhatod.

My VMN fiók regisztráció

A VMN ügyfélfiókok számtalan előnnyel járnak, így mindenképpen érdemes létrehoznod egyet. Ahhoz, hogy szolgáltatást rendelj vagy hozzáférj bizonyos tartalmakhoz fiókkal kell rendelkezned.Fiók létrehozásának két módja van. Mind a két mód ugyan oda vezet, csak az oda vezető út más. 1.