VMN

Mindenből lehet üzletet építeni! tartalom! pénzt keresni!

Vállalkozói inkubációs foglalkozásaink rugalmas konstrukciót nyújtanak számodra vállalkozásod menedzselésére. Az alkalmak során több hozzád hasonló vállalkozót ismerhetsz meg, akikkel a tapasztalatcserén túl profi és tematikus segítséget kaphatsz a mindennapokhoz. 

A vállalkozói inkubáció

Közösség. Humor. Siker. Kitartás. Vállalkozás. Fejlődés. Innováció. Talán ezek a szavak jellemzik a legjobban ügynökségünk inkubációs foglalkozásait. A WakeUp egyaránt elkötelezett a kis- és középvállalkozások sikeressége mellett és hisszük, hogy vállalkozni fantasztikus. A vállalkozói inkubációs foglalkozásokon mentoraink segítenek a résztvevőknek, hogy az éppen aktuális PR, kommunikációs problémáikra könnyed megoldást találjanak. 

Egy vállalkozónak számos készséggel kell rendelkezni a sikerek és célok eléréséhez. A jó hír, hogy ezek a készségek elsajátíthatóak a foglalkozásokat vezető mentoraink segítségével. 

 

MIBEN SEGÍTHET A VÁLLALKOZÓI INKUBÁCIÓ?

Kapcsolatépítésben

A foglalkozásokon számos hozzád hasonló vállalkozót ismerhetsz meg és kialakíthatsz stratégiai partnerségeket.

Ötletelésben

Minden vállalkozóval megesik, hogy alkotói válságba keveredik. A közösség segít, hogy milyen tartalmat kellene gyártani, vagy mi legyen a következő lépés.

Honlap

A már meglévő honlaphoz is kiváló ötleteket, bővítményeket és trükköket mutatunk vállalkozóinknak.

Marketingben

A foglalkozások során számtalan apró trükkel találkozhatnak a vállalkozók, hogy minél sikeresebben értékesítsék szolgáltatásaikat.

Arculat

A foglalkozások során nagy figyelmet fordítunk az egységes arculati megjelenésekre, színekre és formák harmóniájára.

Bevételnövelésben

Rendszeres aktív online jelenléttel megnőhet oldalaid látogatottsága és ezzel arányosan vállalkozásod bevétele is.

TEMATIKUS CSOPORTFOGLALKOZÁSOK

Minden héten előre meghatározott téma és tematika szerint tartjuk meg foglalkozásainkat, ahol a résztvevő vállalkozók szabadon feltehetik a témában kérdéseiket, amelyeket mentoraink megválaszolnak. Az alkalmakon különféle marketing és egyéb vállalkozói trükköket mutatunk a résztvevőknek, amelyek segítségével fokozhatják bevételüket és közösségi aktivitásukat, fejleszthetik vállalkozásuk vagy személyes márkájuk arculatát. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Segít a vállalkozásod kommunikációját, arculatát megalkotni és fenntartani, amely által növelheted üzleteid és bevételed számát. 

A foglalkozások mindegyikén lehetősége van a résztvevőknek feltenni vállalkozásukkal kapcsolatos kérdéseiket, melyre mentoraink a lehető legjobb tudásuk alapján igyekeznek válaszolni. A foglalkozásokon több vállalkozóval találkozhatsz, ki mind a saját üzletüket építik, így mások kérdéseiből is magadénak tudhatsz párat. 

Alkalmankénti részvétel: 9.900 forint / foglalkozás

VMN csapatán kívüli résztvevőknek négy alkalmas bérlet: 29.900 forint / hónap

Stratégiai partnereinknek négy alkalmas bérlet: 15.000 forint / hónap

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Kérd ajánlatunkat könnyedén űrlapunk segítségével, amelyre kollégáink ügyfélszolgálati időben legkésőbb 24 órán belül válaszolnak neked és felveszik veled a kapcsolatot!

A foglalkozásokon többek között ezeket a programokat és rendszereket használjuk aktívan

Egy vállalkozás felépítésénél elsődleges szempont a megfelelő rendszerek megtalálása és használata, hogy a napi munkafolyamatokat megkönnyítsük. A foglalkozásokon ezeket a szoftvereket használjuk aktívan, de bármilyen más egyéb programmal kapcsolatos kérdésre is szívesen választ adunk. 

… és még sok más.