Value Management Network

2024. március 16. 17:18

Bejelentkezési protokoll frissítés

Új elfelejtett jelszó pop-up beállítás, valamint a My VMN fiókból történő kijelentkezés új, egyszerűbb verzió bevezetése.

2024. március 15. 22:39

Eseménynaptár és online esemény jegyek

Tesztverzióban elindítottuk az online eseménynaptárt és az azokhoz kapcsolódó online jegyvásárlási folyamatokat. A VMN Rendszer személyre szóló dedikált jegyet küld a résztvevőknek. Online esemény esetében csatlakozási linket, offline esemény esetében pedig QR kódot helyez el az emailben, amely a helyszíni ellenőrzés és beléptetés során lesz érvényben.

2024. március 8. 15:50

Kosár menü frissítése

Bejelentkezett felhasználók számára minden oldalon asztali nézetben beállítottuk a popup gyorskosár funkciót a fejlécekben. Mobil és más nézetben nem történt változás.

2024. március 8. 15:42

Elindult a VMN változásnaplója

Elindítottuk a Value Management Network változásnaplója, ahol közzétesszük a hálózathoz tartozó weboldalak és rendszerek változásainak bejegyzését. A változásnaplóban csak a kiemelt, rendszeralapok változásait és frissítéseit tesszük közzé. 

2023. április 4. 12:28

Csak magyar nyelven érhetőek el oldalaink

Ahhoz, hogy a jövőben cégünk maximális ügyfélélményt nyújthasson a nemzetközi piacon átmenetileg 2023. április 4. napjától leállítjuk a közvetlen kezdőoldalról történő navigálást a spanyol, angol, német nyelvek irányába. Kollégáink dolgoznak rajta, hogy minél előbb elérhetővé váljanak a nyelvek közti összeköttetések, de addig is oldalaink egyetlen hivatalos formában csak magyar nyelven érhetők el.