VMN

Legyen honlapod okos? letisztult?  hatékony?

Szenvedélyesen készítünk honlapokat és tervezünk webshopokat. Kreatív csapatunk a marketing minden területén otthon van és  megtaláljuk a tökéletes és egyedi megoldásokat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiemelkedő munkát végezzünk és ügyfeleink elégedetten térjenek vissza hozzánk!

Webshop-, és honlapkészítés - karbantartás

Az igényesen megtervezett és minden eszközre optimalizált, jó biztonsági kulccsal rendelkező saját honlap elengedhetetlen kulcsa az ügyfélforgalom és hatékonyság növelésének. Egy honlap növeli az ügyfelekben a bizalom érzetet és és nagyban hozzájárul a személyes márka felépítéséhez. Manapság egy induló  vagy már régóta meglévő vállalkozásnak szükséges a saját honlap működtetése, hiszen az emberek nagyrészt internetes keresések alapján tájékozódnak.

Napjainkban virágzik az online kereskedelem és különféle statisztikák alapján a jövőben a kereslet az online értékesítésre nőni fog. Csapatunk felkészült rá, hogy ügyfeleinknek olyan online értékesítési csatornát készítsen, amely büszkén megállja a helyét a hazai és a nemzetközi piacon is egyaránt.

Frissítések és karbantartás

Mint minden elektronikai eszközt és platformot, így a honlapokat és webshopokat is rendszeresen karban kell tartani. Érdemes 6-12 hónaponként frissíteni az oldalakat annak érdekében, hogy minden bővítmény zavartalanul üzemeljen. Csapatunk vállalja az elkészült oldalak karbantartását, frissítését, módosítását, arculatának újratervezését is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hiszünk benne, hogy nincsenek buta kérdések. Kezdő vállalkozóként mi is tele voltunk kérdésekkel és még emlékszünk milyen jó érzés volt, amikor valaki azokra kielégítő választ adott számunkra. Senki nem várja el tőled, hogy egy olyan területhez érts, amely nem tartozik közvetlenül a szakmádhoz, így összegyűjtöttünk pár kérdést, amelyek érdekesek lehetnek számodra egy honlap vagy webshop megrendelése előtt. 

Számos olyan eset van, amikor a vállalkozás számára elegendő egy-két oldalból álló bemutatkozó oldalt létrehozni, de előfordul, hogy komplex site-okat kell tervezni. Mi itt a VMN-nél minden esetben egyedi árajánlat alapján dolgozunk és figyelembe vesszük megbízóink vállalkozási formáját, tevékenységét és ahhoz megfelelően készítjük el ajánlatunkat. Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy a Te oldalad mennyiért készítenénk el kérd egyedi ajánlatunkat!

A reszponzivitás biztosítja, hogy minden eszközön megfelelő méretben és formában töltsenek be az adatok, így a felhasználói élmény maximális lehet azoknak is, akik mobil, táblagép, számítógép vagy laptop segítségével böngészik az oldalaid. A reszponzivitásra ma már minden honlapnak szüksége van!

Vállalkozóként biztosan sok közösségi média felületet használsz, ami egy szuper dolog. Csak önmagában kevés. Ha vállalkozásoddal növekedni szeretnél, akkor mindenképpen érdemes legalább egy bemutatkozó oldalt üzemeltetned, amihez a saját domain neved és minimum egy kapcsolattartási űrlap társul. Az ügyfelek tájékozódás után könnyedén felvehetik veled majd a kapcsolatot, így ezzel máris egy mini értékesítési tölcsért hoztál létre. A honlapok előnyeit órákig tudnánk még ecsetelni neked, ha kíváncsi vagy még több információra vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Ha bennünket választasz honlapod vagy webshopod megtervezésére, akkor mindezzel nem kell majd foglalkoznod. Segítünk kiválasztani a számodra megfelelő domain nevet és ajánlunk egy ár-érték arányban kiváló tárhely szolgáltatót, akiknél biztonságban tudhatod levelezésed és honlapod tartalmát. 

Ha nemzetközi piacra készülsz vállalkozásoddal vagy már ott vagy, akkor mindenképpen érdemes elgondolkozni az oldalak többnyelvűsítésén, hogy minden ország közösségéhez a saját nyelvén szólj hozzá. Csapatunk vállalja az oldalak többnyelvűsítését, az oldalak fordítását egységes arculati stílus mellett. 

Természetesen. Saját lógod, színeid, betűtípusaid és formáid mind az arculatod részét képzik, amely alapján az ügyfelek ráismernek vállalkozásodra. Ha még nincs saját arculatod, akkor sincsen probléma. Csapatunk komplex arculattervezést is vállal, amely a közösségi média oldalakon át, a honlapod vagy webshopodon keresztül egészen levélpapírjaidig elkísér majd.

?

GYORS AJÁNLATKÉRÉS ONLINE

Kérd ajánlatunkat könnyedén űrlapunk segítségével, amelyre kollégáink ügyfélszolgálati időben legkésőbb 24 órán belül válaszolnak neked és felveszik veled a kapcsolatot!

Kerülj előre a keresők találati listáján SEO-beállítással

Ha nagy a verseny körülötted, akkor mindig jól tud jönni egy kis plusz segítség neked és vállalkozásodnak. Megfelelő keresőoptimalizálás nélkül gyorsan lemaradhat egy vállalkozás a versenytársaktól. Csapatunk minden esetben beállítja a megfelelő bővítményeket és felkutatja a megfelelő kulcsszavakat. Segítséget nyújtunk abban is, hogyan írj leírásokat és miként gyárts tartalmakat oldalad használata közben, hogy azok keresőbarátok legyenek. 

Kollégáink és stratégiai partnereink referenciái

Döntés előtt nézd meg referenciáinkat, hogy biztosan e lehető legjobb döntést hozhasd meg. Megrendelőink között szerepel számtalan egyéni vállalkozó, alapítvány, cég, vállalatok és önkormányzatok is. Minden esetben az ügyfelek kéréseit tartjuk szem előtt, azok mentén haladunk.

VABA-TAX Kft.

céges levelezés, honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés

Demkovics Anikó

honlapkészítés, arculattervezés

Mózer Erzsébet EV.

honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés

Fővárosi Örmény Önkormányzat

honlapkészítés, arculattervezés, kiadványtervezés

Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány

honlapkészítés, arculattervezés

MS Provider Zrt.

céges levelezés, honlapkészítés, arculattervezés, logótervezés